Uiterste inschrijfdatum verlengd!

De uiterste inschrijfdatum van PION is gewijzigd van zaterdag 12 april naar woensdag 16 april! Hierdoor heb je nog wat extra tijd om een team samen te stellen en je in te schrijven voor PION. Inmiddels zijn de posters zijn verstuurd naar alle Natuurkundeverenigingen in Nederland dus misschien heb je deze al in je faculteit zien hangen. Voor volgende week woensdag inschrijven dus!

Inschrijving geopend!

De inschrijving voor PION 2014 is geopend! Ga dus snel naar het inschrijvingsformulier om te verzekeren dat jij met jouw team deel kan nemen aan de olympiade. Om de dag zo goed mogelijk voor te kunnen voorbereiden is het voor ons prettig als je je zo snel mogelijk inschrijft. Op het moment zijn we nog druk bezig met bijvoorbeeld de opgaven, het programma en het promotiemateriaal dat jullie binnenkort zullen kunnen bewonderen.  De PION commissie zal er zeker voor zorgen dat 2 mei een mooie dag gaat worden!

PIONline!

Bij deze de eerste post op de website van PION 2014. Op het moment is de website nog erg leeg maar binnenkort zal hier alle informatie voor inschrijving, deelname en andere zaken van het PION te vinden zijn. De PIONcommissie heeft er veel zin in en gaat zijn uiterste best doen om er wederom iets moois van te maken!